Een nieuwe studievereniging. Leuk hoor, maar wat houdt dat precies in, en wat heeft het voor voordelen voor mij als communicatiestudent? De laatste tijd horen we steeds meer en meer van dit soort geluiden over de wandelgangen. Leuk!

Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij The COMmunity. Voor het eerst in zeven jaar is er weer een studievereniging voor de opleiding Communicatie. Dit betekent dat we helemaal vanuit het niets The COMmunity hebben opgezet, en wij doen dit met vallen en opstaan. Dit om steeds een stapje dichterbij ons doel te komen. Wij willen namelijk de studie voor jullie een beetje makkelijker en leuker maken.

Als lid van The COMmunity profiteer je kosteloos en vrijblijvend van activiteiten die wij aanbieden. Je zit dus nergens aan vast! We zijn druk bezig met het plannen van activiteiten, bijspijkercursussen, borrels, bedrijfsbezoeken en ga zo maar door. Wij vinden het belangrijk dat je je medestudent leert kennen, en met mensen uit het werkveld kunt netwerken. Hierdoor vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt wanneer je je diploma op zak hebt! Ook is het natuurlijk gewoon leuk om samen met medestudenten eens naar een feestje te gaan of een wedstrijd te winnen.

Al enthousiast? Kijk dan eens op onze Facebookpagina ‘Studievereniging COMmunity’ en blijf hierdoor op de hoogte van alle aankomende activiteiten. Ons eerste feestje is vanavond al! Helaas zit de pubquiz al vol, maar je bent altijd welkom om iedereen aan te moedigen en een drankje te komen drinken! Het feest wordt gehouden in Feescafe Shooters! Meer informatie over de pubquiz kun je vinden op de Facebookpagina. Volgende week lees je hier hoe het eerste feestje van the COMmunity was.

Enthousiast geworden over The COMmunity? Klik dan hier, en word lid!

Tot snel bij The COMmunity!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.