Je hebt er vast al het één en ander over gehoord, de voorgenomen fusie tussen NHL Hogeschool en Stenden. Begin 2017 wordt besloten of dit doorgaat, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. In de Week van de nieuwe hogeschool willen we jouw ideeën over de voorgenomen nieuwe hogeschool op zoveel mogelijk manieren horen. Het thema van deze week is dan ook ‘What’s your ID?’. Check nu het programma op deweekvandenieuwehogeschool.nl Meld je aan en be there!

Hack(athon) de nieuwe hogeschool!
De Week van de nieuwe hogeschool zit boordevol leuke activiteiten. Zo wordt de week afgetrapt met een Hackathon. Gedurende de dag zijn er gastcolleges, leer je schetsen, prototypen en presenteren en ga je jouw 21st century skills trainen. Je werkt in kleine teams aan real-life casussen die voor jou relevant zijn en het beste idee wint 500 euro! De gehele dag wordt verzorgd met eten en drinken zodat je je geen minuut verveelt. Een mooie kans om deel te nemen aan een uniek evenement dus schrijf je zo snel mogelijk in!

Daarnaast worden van maandag 21 november tot en met donderdag 24 november verschillende labs georganiseerd. In deze labs kun je jouw ideeën over de nieuwe hogeschool delen en al jouw brandende vragen stellen. De labs worden georganiseerd voor verschillende thema’s dus sluit je aan bij een thema dat jou het meest aanspreekt. Check deweekvandenieuwehogeschool.nl. Tot slot wordt de week afgesloten met een Studenten Pubquest voor en door studenten. Hoe ziet jouw ideale hogeschool eruit? Deel het met ons in het Fire Café onder het genot van drankje.

Aanmelden
Be there or be square! Check het programma en meld je aan via deweekvandenieuwehogeschool.nl. Heb je vragen? Whatsapp ons op 06 14 60 75 40.

Auteur: Annemarieke Visser, Medewerker Marketing & Communicatie NHL Hogeschool

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.