Met vier mensen in de feestcommissie. Eén van hen ken je, de andere twee nog niet. Na de eerste vergadering ontstaat er al een klik en barsten de ideeën los. Bij elke vergadering leer ik ze beter kennen en veranderMartine
Eén van de ideeën die worden genoemd is een pub quiz. Hmm, een pub quiz. Wat is dat precies? Slaat dat aan? Is dat leuk om als allereerste evenement vanuit de studievereniging te doen? Zo zijn er meer vragen die ik niet kan beantwoorden zonder het te proberen. Eén ding wist ik wel: wij waren enthousiast en overtuigd dat we anderen ook enthousiast konden maken.

Dan verder. De locatie is geregeld; Feestcafé Shooters in Leeuwarden. De eigenaar was direct voor onze ideeën in en heeft ons dan ook veel gesteund. Het thema was er; Back To School. Hier konden we alle vormgeving op baseren. De verschillende rondes voor de pub quiz werden bedacht en vanuit daar ook de vragen. Voor de aankleding hebben we onze creatieve kant laten zien en zelf wat elementen gemaakt in het thema. De ruimte was ingedeeld, aangekleed en iedereen had een eigen taak. Klaar.

Het feest werd een groot succes. Er waren ontzettend veel aanmeldingen en het was een veel besproken onderwerp onder communicatiestudenten en -docenten.

Martine Haveman, Feestcommissie the COMmunity

De mensen waren welkom en het stroomde vol. De sfeer zat er direct in, iedereen deed enthousiast mee, drankjes werden besteld, er werd gezongen, gelachen en gedanst. De Pub Quiz is door velen genoemd als een geslaagd feest en zo hebben wij het ook zeker ervaren!
De studievereniging kreeg meer bekendheid en werd zelf ook hechter. Zeven volle weken zijn we druk bezig geweest met voorbereidingen. Vaak gezellig samen afgesproken om te vergaderen en natuurlijk veel contact via Whatsapp. Alle commissies hebben echt goed samengewerkt en daar ben ik trots op. Ik kijk nu al uit naar het volgende feest.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.