Op dinsdag 9 mei is het weer tijd voor de Minorenmarkt in de Centrale Hal van de NHL. Van 12.00 tot 14.00 uur is het voor studenten op deze markt mogelijk om kennis te maken met alle minoren die de school te bieden heeft. Daarnaast wordt er ook voorlichting gegeven over studeren in het buitenland. Heb jij al nagedacht over welke minor je straks in het derde of vierde jaar gaat doen?

Laat je informeren

In de Centrale Hal van de NHL vind je op dinsdag 9 mei, tussen 12.00 en 14.00 uur, tientallen infostands met minoren. Voor informatie of advies kun je terecht bij docenten en/of studenten van de verschillende minoren. Bij sommige minoren is het zelfs mogelijk om je direct in te schrijven.

Verdiepen of verbreden

Misschien heb je al nagedacht over welke minor je straks gaat kiezen in het derde of vierde jaar. De keuze voor een bepaalde minor is namelijk bepalend voor het verloop van je studie. Binnen veel opleidingen is het mogelijk om een verdiepende minor te kiezen als specialisatie. Daarnaast is het ook mogelijk om de grenzen van het vakgebied op te zoeken en een verbredende minor te kiezen.

Opleiding Communicatie

Voor tweedejaars studenten van de opleiding Communicatie is de Minorenmarkt een uitstekend moment om de minoren die worden aangeboden binnen de opleiding te verkennen. In het derde studiejaar kun je kiezen uit één van de volgende vier minoren.

Art & Copy
Voor studenten met een passie voor schrijven en het werken met beeld is deze minor uiterst geschikt. Door middel van het werken met echte opdrachtgevers worden ijzersterke concepten en uitvoeringen gecreëerd. Daarnaast worden er veel verdiepende vakken aangeboden.

Psychologie
Wil jij graag samenwerken met studenten uit verschillende opleidingen en heb je interesse in gedrag van mensen? Kies dan voor de minor Psychologie! Door de vele disciplines en thema’s waarop wordt gefocust leer je alles over psychologie.

Online Journeys
De jongste minor van de opleiding Communicatie kenmerkt zich door online strategieën en het creëren van content op het gebied van marketing en communicatie. Ook binnen deze minor wordt gewerkt met echte opdrachtgevers en daarnaast is er veel ruimte voor zelfprofilering.

Journalistieke Producties
Wil jij na je studie verder in het journalistieke vakgebied? Dan is deze minor echt iets voor jou! Door het produceren van journalistieke artikelen voor De Ruis leer je schrijven voor een doelgroep. Daarnaast bouw je een portfolio op waarmee je voor de dag kunt komen in het vakgebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.