Tekst: Davine Vleerbos en Annemieke Nienhuis

Hé, wat ‘ruist’ daar door het struikgewas? Het is de nieuwe De Ruis-redactie. Vanuit alle windstreken is de dertienkoppige redactie ingevlogen om een half jaar lang communicatieliefhebbend Nederland te voorzien van de meest spraakmakende verhalen, reportages, interviews en trends. Zoals sportcommentator Theo Reitsma in juni 1988 in het Olympisch Stadion München sprak over het Nederlands Elftal dat net Europees Kampioen geworden was: ‘Dit is een goed stel!’ Hiermee is gelijk de interesse van redactielid Piet Jan Nauta, toen een halfjaar oud, benoemd.

Vertegenwoordigd van A tot Z
De interesses van de redactieleden liggen op alle denkbare gebieden. Zo is Esther Aagtjes geïnteresseerd in film en theater, maar vindt Lieke Kragt natuur en duurzaamheid de belangrijkste onderwerpen anno 2014. Of neem Davine Vleerbos: nieuwe media en muziek is waar zij zich het liefst mee bezig houdt. Amanda Vlot vult haar goed aan met haar ‘social media-skills’. Ook op politiek gebied zijn we sterk vertegenwoordigd. Zowel Marten van der Meulen als Kay Korevaar volgen dit op de voet.

Verslag doen over fashion en lifestyle is Manon Dijkstra op het lijf geschreven. Petra Kindts reist het liefst iedere dag naar andere landen om daar de mooiste reisverslagen te schrijven. Annemieke Nienhuis is de creatieve duizendpoot van de redactie. Zowel van tekst als beeld wil zij veel leren. Een echte spring-in-het-veld is Frank de Wilt: om zijn kennis over kunst en cultuur kun je echt niet heen. Iemand die niet graag verliest is Youri IJnsen. Als fanatiek sportverslaggever wil hij naam gaan maken in de sportwereld. Last but not least: Marije van Dijk. Zij deelt haar kennis graag via social media.

Kortom een hele diverse redactie die sterk in haar schoenen staat. Wij hebben er zin in. Jullie ook?

Nieuwe ruis-redactie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.