Welkom bij alweer de elfde nieuwsbrief van de Ruis! De Ruis verzamelt wekelijks de meest interessante vakinhoudelijke artikelen. Daarnaast houden wij je op de hoogte welke artikelen je de komende week op deruis.nl kunt verwachten. In deze editie lees je onder andere over de MCDonalds die gaat bezorgen, een bedrogen KLM en vertalende oordopjes.

Campagne van de week

De meest opvallende moederdaginhakers van 2017

Morgen is het tijd om onze lieve moeder in het zonnetje te zetten. Vandaar dat al weken de drogisterijen zijn omgetoverd in een walhalla van alle producten die jouw moeder gebruikt en ook nog eens met korting! Maar dat was niet het enige. De redactie van marketingonline.nl heeft wat opvallende acties voor je op een rijtje gezet.

     Feitjes uit het vakgebied

EEN NIEUWE REVOLUTIE: ZO GAAN BIG DATA & AL HET WEB VERANDEREN
Onze webbeleving is sinds de begin dagen van internet nog altijd gebaseerd op dezelfde principes.De contentmanagment-industrie heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het internet. Maar nu staan we aan de vooravond van nieuwe internetrevolutie, waarin contentmanagement een andere rol gaat spelen dan dat we tot nu toe gewend waren. Lees verder.

 

MCDONALDS NEDERLAND ONDERZOEKT MOGELIJKHEDEN BEZORGEN
Zal de droom van menig student uitkomen? McDonalds geeft eindelijk toe dat ook zij niet langer kunnen achter blijven! In enkele Aziatische landen en in Miami worden er al hamburgers bezorgd. Ook in Spanje en Duitsland zal het niet lang meer duren. Maar kunnen wij ook straks, vanuit onze luie stoel, hamburgers bestellen? Lees verder.

ONLINE VIDEO: MEER MACHT DAN OOIT
De online video stijgt alsmaar meer in populariteit. Voornamelijk jongeren zijn niet meer weg te slaan bij filmpjes van bekende YouTubers als Enzo Knol of Kwebbelkop. En de technologie rondom online video’s wordt groter en groter… Is de wereld hier al klaar voor?  Lees verder.

Briljante gadgets

VERTALENDE DRAADLOZE OORDOPJES
Ga je binnenkort op vakantie naar een land waarvan je de taal niet beheerst? Dan wordt het moeilijk om gemakkelijk je boodschapjes te doen. Om miscommunicatie tijdens het shoppen te voorkomen, komt Mymanu nu met oordopjes die kunnen vertalen. In maar liefst 37 talen. Lees verder.

Retehandig respons

Hoe KLM reageert na bedrog van een ‘trouwe’ klant
Sydney dacht weg te komen met een slippertje. Niet bij zijn vrouw, maar bij de vliegmaatschappij waar hij altijd   op kon bouwen: KLM. Het slippertje beviel de overspelige toerist echter niet zo goed als hij had gehoopt. AL snel besloot hij het op te biechten bij de luchtvaartmaatschappij, met een hilarisch dialoog als gevolg. Lees verder.

 Vacature in de buurt

REDACTEUR NOORDERLAND
Beschik jij over een vlotte pen en ben je op zoek naar een baan in de jorunalistiek?
Dan ben je bij Noorderland aan het juiste adres. Het tijdschrift is namelijk opzoek naar een enthousiaste redacteur. Lees verder.

                                 

KOMENDE WEEK OP DERUIS.NL:

DE RUIS GAAT EEN WEEK AFKICKEN VAN SOCIAL MEDIA

  •  Interview met een verslavingsexpert – Iris,Thomas&Lisanne 
  • Oriëntatie-dag – Lisan Slot

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.