Kom vandaag naar de uitzending van netwerkevent Ruis in de Regio! Tijdens de vierde editie van het live media event staat het onderwerp ‘eventmarketing’ centraal. Verschillende professionals uit het vak zullen vertellen over de trends en ontwikkelingen op het gebied van eventmarketing.

Als sprekers heeft het team Stephanie Kemper, Arjen de Jong en Eric de Groot weten te strikken. Als aftrap wordt het begrip eventmarketing in een interview met Eric de Groot, werkzaam bij Mindmeetings. toegelicht. Ten tweede zal worden ingegaan op de trend iBeacons, waarin Arjen de Jong van Snakeware zijn kennis zal delen over de inzet van (i)Beacons op het festivalterrein. Tot slot komt Stephanie Kemper, hoofd horeca & financiën van Welcome to the Village, aan het woord. Zij zal een toelichting geven op de organisatie achter het meest innovatieve festival van Nederland. Daarnaast hield het team een interview op locatie met Willem Schaafsma, eigenaar en chef-kok van Restaurant Eindeloos in Leeuwarden, om alles te weten te komen over de laatste foodtrends op festivalgebied.

Ben je benieuwd geworden en wil je de uitzending graag bijwonen? Kom dan vooral langs bij de uitzending van de vierde editie van Ruis in de Regio vanmiddag in C0.013. De inloop start 15.30 uur, en om 16.15 uur gaat de uitzending live. Tot slot wordt de uitzending vanaf 16.45 uur op een feestelijke manier afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Kun je er niet bij zijn maar wil je toch graag het event volgen? 

Livestream:

Voor meer informatie over de gasten kun je terecht op de Facebook van Ruis in de Regio.

Auteur: Ellen Veltman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.