Ik ben bij Communicatie terechtgekomen vanuit CMD, zo kon ik makkelijk doorstromen. Ik heb niet per se interesse in communicatie, maar ik rond de opleiding wel af. Ik wil graag een diploma halen, zodat ik verder kan met wat ik wil. Ik heb namelijk heel veel interesse in het ondernemerschap en de ambitie om een eigen bedrijf te starten. Ondanks dat ik niet specifiek iets met communicatie wil doen, denk ik wel dat het veel terugkomt in alles wat je doet. Het is een hele brede opleiding, dus er zijn altijd wel dingen die ik mee kan nemen naar het ondernemerschap.

Ik zou graag tijdens mijn opleiding een kleine onderneming opzetten. Mijn ambitie ligt echt in de herenmode, dat vind ik heel erg leuk. Vanaf jongs af aan droeg ik al nette kleding, maar sinds een paar jaar ben ik er pas echt mee bezig. Het gaat vooral om pakken of business casual kleding. Ik vind het gewoon leuk om mij netjes te kleden, als ik dan ’s ochtends wakker word is het voor mij echt een reden om op te staan.

Mijn inspiratie haal ik uit grote herenmodemerken. Mijn grootste inspiratiebron is Hackett London. Ik ben er helemaal fan van en draag het zelf ook. Het is best prijzig, maar ik ga bijvoorbeeld niet op stap. Al het geld wat ik daarmee bespaar, gaat naar mijn kleding toe. Ik spaar liever voor een kledingstuk, dan voor een dagje uitgaan. Daar ligt mijn prioriteit.

Om mijn ambitie waar te maken ben ik op dit moment bezig met plannen maken voor een eigen bedrijf. Het is wel heel lastig om binnen zo’n branche te starten, het brengt altijd risico’s met zich mee. Het is vooral belangrijk om veel vooronderzoek te doen, daarbij moet je je afvragen of het slim is om er geld in te stoppen. Daarom zou ik graag willen beginnen met een stijladviesbureau. Vanuit daar wil ik doorgroeien naar iets groters. Een eigen herenmode merk, dat is wat ik uiteindelijk wil.

Ik heb op dit moment geen specifiek doel wat dichtbij ligt. Ik vind het echt belangrijk om korte termijn doelen te hebben, maar ik wil ook geen verplichte doelen opstellen. Dan voelt het meer verplicht dan leuk. Ik wil het op zijn beloop laten. Zodra ik een keer een boost van energie krijg, dan ga ik ervoor en kan ik tot vier of vijf uur in de nacht bezig zijn met het maken van plannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.