Wekelijks vragen wij onze communicatiestudenten wat hun ambities zijn en wat ze motiveert om deze waar te maken. Deze week Mariëlle Visser die zichzelf later het liefst bij een modetijdschrift ziet werken.  

Mariëlle is veel met fashion bezig. Haar Instagram staat vol met mode. Ze heeft haar derdejaars stage gelopen bij een Fashion PR bureau in Amsterdam. Daar heeft ze al kunnen ontdekken dat fashion echt haar ding is. Ze schreef persberichten en mocht door vele tijdschriften bladeren om te controleren of de merken erin stonden. “Ik mocht lekker in tijdschriften bladeren en kon dan elke dag horoscopen lezen.”

“ZO KON IK NOG ALLE KANTEN OP”

Maar niet zo lang geleden had Mariëlle nog niet duidelijk voor ogen wat ze wilde. “Ik heb voor de opleiding Communicatie gekozen, omdat het breed is. Ik zocht een opleiding waar ik creatief bezig kon zijn, maar waarbij ik ook nog serieuze vakken had zoals economie. Zo kon ik nog alle kanten op.”

“VROEGER ALS KLEIN MEISJE MAAKTE IK AL MIJN EIGEN TIJDSCHRIFTJES”

En nu blijkt toch dat ze terug komt bij haar vroegere interesses. “Vroeger als klein meisje maakte ik al mijn eigen tijdschriftjes. Ik maakte collages van andere tijdschriften en schreef kleine verhaaltjes.” Mariëlle wil graag bij een tijdschrift werken, het liefst een modetijdschrift. “Ik wil teksten schrijven en leuke inspiratiepagina’s vormgeven. Tijdschriften worden wel minder natuurlijk, maar dan wil ik graag iets vergelijkbaars online doen.”

Volgend jaar, in het laatste jaar van de opleiding, wil Mariëlle graag een afstudeerstage doen in de richting van modetijdschriften om te ontdekken of ze dit echt leuk vindt. Wie weet rolt ze zo de fashionwereld in. Als laatst vertelt ze met een lach: “Later heb ik 5 hondjes in een mooi ingericht huis in een redelijk grote stad en ben ik nog steeds veel bezig met mode.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.