Wekelijks vragen wij onze communicatie studenten wat hun ambities zijn en wat ze motiveert om deze waar te maken. Deze week vierdejaars Leonie van der Zee.

“Ik hoef niet rijk te zijn, als ik maar gelukkig ben”

Bij ambitie denk ik aan doelen waarvoor je alles over hebt om ze te bereiken. Zo veel mogelijk diploma’s behalen en zo veel mogelijk bereiken zijn twee ambities van mij maar mijn ultieme ambitie is gewoon een gelukkig leven hebben. Ik wil graag journalist worden. Misschien niet de harde Hilversum journalistiek maar denk bijvoorbeeld aan het schrijven van achtergrondartikelen. Om dit te bereiken schrijf ik naast mijn studie ook nog veel op vrijwillige basis, zodat ik alvast wat werkervaring opdoe.

In het meest ideale geval zie ik mezelf over 10 jaar op Mallorca iets in de journalistiek doen. Ook zou ik dan bezig zijn met mijn andere passie: zeilen. Mallorca is viertalig. Ze spreken daar Spaans, Duits en Engels dus ik ben van plan ook Spaans te leren. Ik hoef niet veel geld te verdienen, zolang ik maar in een leuk, gezellig huisje woon en van mijn hobby mijn beroep kan maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.