Wekelijks vragen wij onze communicatiestudenten wat hun ambities zijn en wat ze motiveert om deze waar te maken. Deze week Elvira Hageman die haarzelf later het liefst bij een reclamebureau ziet werken in het buitenland.

“Ik zal niet zeggen dat reizen mijn passie is want dat vind ik cliché. Toch ben ik van mening dat er veel meer is dan dat kleine stukje Nederland waar wij op leven. De wereld is zó groot. Daarom wil ik later graag emigreren, het liefst naar Amerika. Ik ben tot nog toe niet buiten Europa geweest. Maar deze zomer is het eindelijk zo ver, dan ga ik naar Amerika. Hopelijk bevalt het land mij zo goed dat ik dan nog steeds wil emigreren.

Later wil ik graag in de reclamewereld werken, voornamelijk met TV Commercials. Ik denk ook dat de mogelijkheden in de reclamewereld in Amerika groter zijn. Ik vind de psychologie achter reclames heel interessant. Een reclame wordt namelijk niet zomaar bedacht, er wordt gekeken naar wat het beste zal aanslaan bij de doelgroep.

‘Ik weet niet zo goed of ik dit wel durf..’

Na de kerstvakantie mag ik eindelijk stage lopen. Het liefst doe ik dit in het buitenland bij een reclamebureau. Maar om eerlijk te zijn weet ik niet zo goed of ik dit wel durf. In een stad wonen waar je niemand kent en de taal niet spreekt, vind ik toch spannend. Daarom heb ik ook een plan B en dat is Amsterdam.

‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden.’

Daarnaast wil ik mij graag ontwikkelen op het gebied van fotografie. Je kan iets simpels mooi laten lijken door middel van de manier waarop je het fotografeert. Je kent het gezegde wel: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ik vind het erg leuk om mooie plaatjes te schieten, ik steek er echter nog niet genoeg tijd in om het beste uit mezelf te halen. Ik wil graag een keer naar World Press Photo. Gelukkig is het dit jaar in Alkmaar, de stad waar ik geboren ben en nog elk weekend naar toe ga.

De laatste keer dat ik op pad ben gegaan om foto’s te maken.

‘Ik haal het beste uit de mogelijkheden die ik heb.’

Ik kijk per jaar wat er te bereiken is en haal het beste uit de mogelijkheden die ik heb. Ik jaag mijn dromen dus niet zo zeer na. Mijn droom is namelijk om later een mooi huis te hebben met een zwembad in een land waar de zon 365 dagen per jaar schijnt, maar wie wilt dat nou niet?”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.