Wekelijks vragen wij onze communicatiestudenten wat hun ambities zijn en wat ze motiveert om deze waar te maken. Deze week derdejaars communicatiestudent Anja Ruiter, die creativiteit en positiviteit wil combineren in haar toekomstig werk.

Ik hou ervan om mensen blij te maken, als ik iets voor een ander kan doen en diegene is daar blij mee dan werkt dat motiverend voor mij. Daarnaast vind ik creatief bezig zijn ook ontzettend leuk! Op de opleiding Communicatie ben je natuurlijk vaak creatief bezig, maar ook buiten school ben ik creatief bezig. Beide dingen, mensen blij maken en creatief bezig zijn wil ik graag combineren.

Positiviteit en creativiteit

Anderen blij maken en creativiteit vind ik heel erg leuk. Ik ben positief en dat wil ik blijven. Een paar jaar geleden was er iemand die zei dat ik een ideeënwaterval ben. Daar kon ik mezelf wel in vinden. Ideeën heb ik altijd genoeg en daarom vind ik concepting ook heel leuk. Dat zijn twee dingen die ik hartstikke tof vind om te doen en daar wil ik graag mee verder.

We hebben binnen de opleiding weleens over een eigen onderneming nagedacht. Daarnaast heb ik weleens kleine opdrachten gedaan voor de Salvator. Toen mocht ik flyers ontwerpen en ook ooit eens een entreekaartje voor een concert. Toen kwam het in mij op, dat ik dit later ook wel zou willen doen

‘Mensen blij maken en creatief bezig zijn wil ik graag combineren’

Eigen onderneming

Later wil ik in ieder geval de creatieve kant op met mijn opleiding. Die creatieve kant is onder andere dingen ontwerpen, fotograferen of een concept bedenken. Concepting vind ik altijd heel leuk om te doen. Daarom zou ik graag een eigen onderneming willen opzetten. Dat ik dan opdrachten krijg en daar mensen blij mee kan maken en helpen. Dat lijkt me wel echt tof om te doen.

Mijn eigen onderneming wil ik waarmaken door eerst in ieder geval door te gaan met wat ik doe. Ik wil dan met kleine stapjes beginnen en daarin groeien, groeien in wat ik doe en wat ik leuk vind.

‘De passie in het verhaal spreekt me ook aan’

The Passion

Meewerken aan zo’n groot evenement zoals The Passion lijkt mij ook erg leuk. Het lijkt mij ontzettend leuk om te zien waar je mee begonnen en een lange tijd mee bezig bent zo’n groot eindresultaat geeft. De passie in het verhaal spreekt me ook aan. De grote liefde die Jezus heeft voor alle mensen. Ondanks dat Hij een verschrikkelijke tijd tegemoet ziet houdt Hij stand en offert zichzelf op voor de mens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.