Mijn naam is Sjoerd Nijdam en ik zit in het tweede jaar van de opleiding Communicatie. Ik heb samen met Berthy en Annet de studievereniging ‘The COMmunity’ opgezet. Vooral omdat ik graag mensen uit andere klassen en andere jaren wil leren kennen. De moeilijkste klus was om de vereniging op te starten. Het ging eerst erg stroef, maar nadat we enkele commissieleden hadden gevonden, begon de studievereniging te lopen. Zo hebben we net het eerste geslaagde feest gehad en is het enthousiasme groot binnen de opleiding. Verder mag ik graag voetballen, houd van stappen en praat ik te veel. Wil je meer weten? Zoek me dan eens op tijdens een feest of een activiteit van de studievereniging!

Mijn naam is Aron Weidenaar, 21 jaar oud en ik zit in het vierde jaar van de opleiding. Bij ‘The COMmunity’ bekleed ik de functie van extern coördinator. Hierbij ben ik de link tussen de studievereniging en externe partijen/sponsors. Ik zoek bijvoorbeeld de locaties uit voor feesten en borrels, regel samenwerkingen met andere partijen en zorg voor contacten met interessante sprekers. Ik wilde mij graag inzetten voor de studievereniging omdat ik het netwerken zo leuk vind. Ook vond ik het gek dat ik zo veel mensen van de opleiding nog nooit had gezien, zelfs uit mijn eigen jaar! Ik heb het idee dat de studievereniging de opleiding verbindt. Dat vind ik mooi om te zien.

Ik ben Berthy Parinussa. Vorig jaar ben ik met de opleiding Communicatie begonnen, ik was toen 25 jaar. Velen van jullie zullen mij vast wel in de wandelgangen herkend hebben, maar omgekeerd werkt dat helaas niet altijd zo. Ik zie namelijk veel nieuwe gezichten sinds het oprichten van de studievereniging, dus neem mij niet kwalijk als ik je dan even niet herken. Zoals sommigen van jullie wel weten waren Sjoerd, Annet en ik de grondleggers van ‘The Community’. Ik ben niet alleen binnen de studievereniging actief. Ik ben daarnaast namelijk ook medeoprichter van het Studenten KwaliteitsTeam en ik ben lid van de medezeggenschapsraad. Mijn gezicht zullen jullie dus vast nog wel eens terug zien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.