Goudeerlijk, enthousiast en groepsmensen. Dit zijn woorden hoe de drie leden van de activiteitencommissie zichzelf beschrijven. Toen Marijne en Danice hoorden dat er een studievereniging werd opgericht wisten zij meteen dat dit iets voor ze was. Ze misten dit al bij de opleiding en vonden een studievereniging dus hard nodig. ‘Een opleiding Communicatie heeft gewoon een studievereniging nodig! Je moet natuurlijk wel een beetje kunnen socializen,’ aldus Marijne.

Marijne en Danice zitten in het tweede jaar, zij worden versterkt door vierdejaars studente Esther. Alle drie vinden ze het belangrijk dat studenten van alle jaren met elkaar in contact komen. ‘Ik miste nog de verbinding tussen de verschillende jaren binnen de opleiding. Met deze studievereniging hoop ik dat iedereen elkaar kan leren kennen,’ aldus Esther.

Activiteiten zorgen voor saamhorigheid binnen de opleiding. De commissie houdt zich bezig met verschillende activiteiten, zo dachten zij mee met het introkamp, de pubquiz en binnenkort een kerstbingo. Naast gezellige activiteiten komen er ook gastsprekers en lezingen. Zij zijn dus bezig met erg gevarieerde werkzaamheden. Maar waar halen ze al deze energie vandaan? Danice haalt energie uit de volgende zin: “Everyhing you’ve ever wanted, is one step outside your comfortzone.” ‘Ik vind dat je soms gewoon even uit je comfortzone moet stappen en ervoor moet gaan!’ aldus Danice.

Wil je meer weten over de activiteitencommissie? Stuur ons dan een berichtje op onze Facebook-pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.