Het jaar 2015 duurt nog precies 16 dagen, het aftellen naar 2016 is begonnen! Ook bij ‘The COMmunity’ tellen wij af, want dit jaar was een bewogen jaar. De aanslagen door IS, de vluchtelingen die naar Nederland komen en alle bijbehorende commotie op social media.
Gelukkig was er ook genoeg leuk nieuws! Zo is het klimaatverdrag dit jaar door 139 landen ondertekend in Parijs, gaat het weer wat beter met de economie en last but not least, de opleiding Communicatie heeft er een studievereniging bij!

Het opzetten van de studievereniging is een behoorlijke klus geweest. De juiste mensen vinden die ook bereid waren tijd te steken in zo’n project en vanuit het niets een vereniging willen opzetten is niet zo makkelijk. Dit zorgde soms voor de nodige stress en afgekloven pennen.
In 2015 hebben we zonder budget een succesvolle pubquiz georganiseerd, hiermee hebben we goed van ons laten horen! Voor 2016 hebben we plannen om nog veel meer te doen voor de Communicatiestudent, dit betekent dat de studiecommissie gaat uitbreiden!
Daarnaast zit er, zoals jullie vast al weten, een nieuw logo aan te komen die we in 2016 aan jullie bekend zullen maken. Hier kun jij ook je steentje aan bijdragen, stuur je eigen ontwerp in voor aanstaande vrijdag 18 december en wie weet wordt jouw ontwerp ons nieuwe logo!*

Tot slot nog een nieuwtje: houd 6 januari 2016 alvast vrij in je agenda, want op deze datum staat een geniaal feestje gepland! Meer informatie hierover zal de komende weken op onze Facebook pagina verschijnen. Wij willen jullie namens studievereniging ‘The COMmunity’ alvast een succesvol 2016 wensen en we zien jullie volgend jaar graag terug in ‘The COMmunity’!

*Randvoorwaarden

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.