Wekelijks vragen wij onze communicatiestudenten wat hun ambities zijn en wat ze motiveert om deze waar te maken. Deze week Marissa van Haaften van de minor Journalistieke Producties over haar ambities in de tv-sector.

‘’Ik ben Marissa van Haaften, 21 jaar en ben geboren in Amersfoort. Ik volg niet de opleiding Communicatie aan de NHL maar ik ben derdejaars student Media en Entertainment Management op Stenden. In het eerste jaar van deze opleiding hadden wij een module waarin we erg praktijk gericht bezig waren. Zo ook met de sector Print. Sindsdien had ik al in mijn hoofd om in mijn derde jaar de minor Journalistieke Producties te volgen. Het schrijven van artikelen vond ik destijds erg leuk om te doen, maar ik wist eigenlijk niet precies waar ik nou mee bezig was en hoe je nou een echt goed artikel schreef. Vandaar dat ik nu op de NHL te vinden ben!

‘’Ik hoop later bezig te zijn in de televisiesector als producent’’

 Vroeger
Al sinds ik een klein meisje was, ben ik al bezig met muziek. Vroeger was het dan ook mijn ambitie om naar het Conservatorium te gaan voor de richting zang. Dit heeft een paar jaar in mijn hoofd rond lopen spoken, totdat ik op een avond met mijn vader naar een live uitzending van een tv-programma ging. Ik zag een mevrouw met een headset op druk heen en weer lopen en allerlei dingen regelen. Het was de opnameleidster. Sinds dat moment wist ik wat ik echt wilde doen, de tv-sector in! Ik heb mij uiteindelijk ingeschreven voor de Filmacademie in Amsterdam, maar was helaas niet een van de gelukkigen. Toen kwam ik bij mijn huidige opleiding, waar ik inmiddels al veel geleerd heb over de mediawereld. Tegenwoordig ben ik nog steeds veel bezig met muziek. Verder vind ik het ook erg leuk om bezig te zijn met het filmen van video’s en het editen hiervan. Ook houd ik er van fotografie.

Toekomst
Mijn droom is toch wel om later bij een bedrijf als Talpa te werken. En dan het liefst in de productie. Voor nu moet ik eerst mijn diploma zien te halen en een stageplek zien te vinden. Over vijf jaar hoop ik ten eerste eindelijk klaar te zijn met mijn opleiding. Ik hoop bezig te zijn in de televisie/filmsector als producent, ergens in het midden of westen van het land. Zolang ik maar van mijn hobby mijn beroep kan maken!

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.